Sunday, January 22, 2012

Τελική Παρουσίαση Μαθήματος

Η τελική παρουσίαση για το μάθημα των ψηφιακών αναπαραστάσεων μετατίθεται για την Παρασκευή 10/2 2012 στις 17:00. Η παρουσίαση θα γίνει λογικά στις αίθουσες Βαλεντή και Καραντινού.

Υπενθυμίζουμε τι χρειάζεται να έχετε μαζί σας:

1. Εκτυπωμένες δύο πινακίδες μεγέθους Α2. Και οι δύο πινακίδες πρέπει να γίνουν πάνω στο template που χρησιμοποιήσατε για τη 2η άσκηση και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ. Τις πινακίδες δεν θα τις παραδώσετε απλά, αλλά θα τις παρουσιάσετε. Στις 17:00 θα πρέπει όλες οι πινακίδες να κρεμαστούν στην αίθουσα, και στη συνέχεια μία-μία ομάδα θα μιλήσει σύντομα για τη δουλειά της.

Η πρώτη πινακίδα θα περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οδηγηθήκατε από το αρχικό μοντέλο που φτιάξατε στην τελική σας πρόταση. Όπως εξηγήσαμε στο μάθημα, πρέπει να εστιάσετε στην διαδικασία και τα βήματα που ακολουθήσατε. Η πινακίδα αυτή μπορεί να περιέχει και σχέδια που είχατε χρησιμοποιήσει για τη δεύτερη άσκηση, αν κρίνετε ότι αυτό είναι απαραίτητο.

Η δεύτερη πινακίδα θα περιλαμβάνει σχέδια και εικόνες που θα εξηγούν και θα περιγράφουν την τελική σας πρόταση.

Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί στο ότι οι πινακίδες δεν πρέπει να λειτουργούν σαν μία 'συλλογή' μεμονωμένων σχεδίων και εικόνων, αλλά ως ένα ενιαίο σύνολο έτσι οργανωμένο ώστε να 'αφηγείται' την διαδικασία που ακολουθήσατε και να παρουσιάζει το τελικό αποτέλεσμα.

2. Ένα cd που θα περιέχει τις δύο παραπάνω πινακίδες σε αρχείο .jpg σε ανάλυση 300dpi (και σε μέγεθος Α2) καθώς και την πινακίδα της δεύτερης άσκησης με τα ίδια χαρακτηριστικά. Τα αρχεία πρέπει να έχουν τα εξής ονόματα:

01_Epitheto1_Epitheto2_ex2.jpg
02_Epitheto1_Epitheto2_process.jpg
03_Epitheto1_Epitheto2_result.jpg
Χρησιμοποιήστε μόνο λατινικούς χαρακτήρες, χωρίς αριθμό μητρώου ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.
Επίσης, δεν θα υπάρχει στη αίθουσα υπολογιστής για να πάρουμε τα αρχεία σας από flash disk, επομένως πρέπει όλοι να μας φέρετε ένα cd.
Τέλος, πάνω στο cd πρέπει να αναγράφονται τα ονόματα όλων των μελών της ομάδας.

No comments:

Post a Comment